09 januari 2009

Gurra stöttar upp Heid

Jaha, då var det officiellt nu då att vår kära Gurra kommer att lämna Heidlös för Heid och elitserien i vår. Det kommer säkert att gå svinbra för Karin och i Heidlös är vi såklart lite stolta över att få en av våra egna i elitserien. Maria lånade vi ju ut till Torslanda förra säsongen så att hon fick hjälpa dem att hålla sig kvar i ettan, och nu är det alltså elitserien som behöver Heidlös hjälp.

I höstas skrev jag det här inlägget (läs sista stycket). Men vad säger man, hellre värvningar inom föreningen än att Heidlös spelare försvinner någon annanstans. Och Karin har lovat att återvända till de lägre serierna.

En influensaspruta har de redan tryckt i henne, det var ju bra. Om inte Karin lyckats med övergångs"kravet" om ett nytt matchställ till Heidlös kanske vi i värsta fall kan nöja oss med att få gå till farbror doktorn vi med för att få en stick.

Eftersom Heidlös nu tappar en viktig kugge i lagbygget har vi redan gjort klart (snart i alla fall) med en ny spelare till truppen. Malin Rosander, mycket het högerkant som spelade i Önnered förra säsongen, har tränat med Heidlös ett tag och lagledningen har beslutat att nu skriva in henne i truppen. Coach ser Malin som en spelare som definitivt kommer att tillföra kompetens i gruppen och som ”kan göra skillnad”.

Jag och alla andra i Heidlös önskar Gurra ett stort lycka till i vägen mot en ny SM-final. På söndag kan alla som vill se Karin spela komma till Heidhallen och se Heidlös-Kortedala.

Inga kommentarer: