24 januari 2009

Vilken debut, Gurra!

Har nyss varit i Heidhallen och njutit av Gurras återkomst i den högsta serien. Heidlösarna på läktaren var mycket stolta över vår spelare - och det får vi väl vara när hon efter en veckas träning med laget går in och spelar 45 minuter, är 100 procentig och gör fyra mål, fixar en straff och höjer hela Heidförsvaret som trea. Det är bara att säga varsågod Heid! Tredje målet knorrar hon in - men med tanke på hur mycket hon har kört den på träningarna satt jag bara och väntade på att den skulle komma.

Skånela hade absolut inget att sätta emot Heid i andra halvlek och det blev hemmaseger med 36-18. Nästan Heidlös-siffror där!

Min förkylning har tilltagit lite i styrka, så det blir tyvärr ingen fest för min del i kväll. I stället mysbyxor, handboll i soffan hos Coach, och laddning inför matchen i morgon.