14 december 2008

Vinst i derbyt

Och så var det nio raka segrar. Efter mycket bra försvarsspel i första ledde vi med 10-2 (eller om det var 9-2) i paus. Heidlös anfallsspel var väl sisådär. Utespelarna var mycket missnöjda med klistret (vaxet) som drogs fram i ÖHK-hallen och många tekniska fel blev det. Nästa gång missar vi inte att ta med eget klister.

Vi missade en hel del klara lägen i andra halvlek och försvarsspelet blev lite sämre, men vi kunde ändå vinna med 23-9. Med tanke på att vi bara hade niometersspelare att tillgå var kontringsspelet över all förväntan. Malin gjorde en jättebra insats i målet och jag tror att det bara ramlade in tre bollar bakom henne.

ÖHK Göteborg fick sin fjärde förlust och nu halkar de nog ner en bit i den jämna serien.

Det var första gången jag var i den utbyggda ÖHK-hallen, och förutom att jag tyckte golvet var alldeles för "segt" i Ö-hallen som vi spelade i, och att duschen var lite för skitig, var det en trevlig upplevelse. Det är ju inte utan att man önskar sig en uppfräschning av Heidhallen också.

Heidlös tar inte jullov än. Träning på onsdag, afterwork på fredag och match på söndag mot Göteborgs Kv IK återstår innan vi vilar upp oss lite över juldagarna.