22 november 2009

Trögstartade är vi allihopa

Trögstartat Heidlös i dag - som vanligt. Men i dag tog det längre tid än vanligt innan vi kom i gång i försvaret. Onsala spelade visserligen bra och hade många bra skott, men Heidlös var alldeles för snälla mot hemmalaget. I paus ledde vi med två, men ett tag i början av andra låg vi faktiskt under med två bollar. Men då började tack och lov jag att spela upp mig lite (annars hade jag nog inte gett mig själv nån mat i dag) och försvaret blev mycket aggressivare. När Karin tog över med sin kvart fortsatte hon med det bättre målvaktsspelet och tillslut blev det alltså en ganska säker seger.

Vi hade en avbytare i dag. Men Camilla, som varit sjuk, orkade inte gå för fullt utan var den som satt på bänken mest. Det innebar att vi spelade med två mittsexor nästan hela första halvlek. Det var inte speciellt lyckosamt, även om Gurra lyckades med skyttet till en början, utan i andra klev i stället Anna L ut på niometer. Hon började med att bomba in en boll i klykan. Sara fick också till det bättre i andra halvlek, när hon fick kliva över från vänsternio till högernio och mittnio.

I dag verkade niometer vara the place to be. Rosander fick in bollarna när hon lämnade kantpositionen och gick upp och drog till från niometer.

Onsala visade upp ett mycket bättre spel än vad tabellen visar och trots att de inte tog poäng så är de alltså det lag som gjort flest mål på Heidlös.

Inga kommentarer: