18 november 2009

Fler på skadelistan

Varje match nu verkar bli en liten kamp för att få ihop lag. Just nu har vi även Pillan på skadelistan med krånglande axel. Men Pillan är en jävel på axelrehab och förhoppningsvis missar hon bara matchen nu på söndag. Linn lämnar snart landet för att ligga på höghöjdsläger hela våren inför nästa säsong. Det är läget på vänsterkanten just nu.

Camilla verkar dock vara på bättringsvägen så niometersuppställningen fixar vi till på söndag (Onsala borta). Dessutom har vi två stabila mittsexor, som lätt kan dra sig ut på kanten, att tillgå. Och så Rosander då på högerkanten. En eller två målisar på det och tada: Heidlös är redo för strid - igen.

Det kanske lät i förra inlägget som att min mor och far inte har brytt sig om min framfart alls på idrottsarenorna. Så är det ju inte såklart, de har skjutsat och suttit i svettiga handbollshallar som de flesta andra föräldrar. Men jag tror aldrig de har dragit iväg 25-30 mil för att se mig spela handboll. Längdskidåkning verkar alltså ha större dragningskraft.

Inga kommentarer: