20 november 2009

Heidlös-anda på träningen

Vilken träning i går! Vilken Heidlös-anda! Alla var där, som det brukar heta. Ja, riktigt alla kanske inte var där om jag ska vara petnoga, men nästan. Vi var åtta spelare plus mig på planen, dessutom satt Pillan på läktaren och tittade hela träningen och Maria fanns på plats och körde rehab. Värt att nämna är att tre personer tränade järnet trots svin-sprutan samma dag. Vilket gäng liksom!

Linn, som varit hindrad av jobb mycket i höst och snart ska dra vidare på höghöjdsläger, sa bestämt ifrån före träningen att hon inte ville spela match på söndag eftersom hon inte "hade ordentlig koll på kroppen", men det tog bara en fotbollsuppvärmning, en målvaktsuppvärmning och lite kantlägen innan hon hade ändrat sig. Linn tar alltså hand om vänsterkantspositionen på söndag!

Det var även väldigt kul att se Kajsa K på planen, men nu åker hon och bygger ishotell och återkommer till Heidlös om några veckor.

Laget mot Onsala:
Mv: Kajsa, Karin
kanter: Rosander, Linn
M6: Anna L, Lisa
9M: Camilla, Sara, Gurra

Coach coachar som vanligt på söndag och verkar ha hämtat sig efter förra helgens urladdning. På träningen i går verkade hon lugnare än någonsin och satt och avnjöt termoskaffe i ungefär en timme.

Inga kommentarer: