19 mars 2009

Alla var där

Bättre sent än aldrig, eller hur!? Jag är ledsen att jag låtit er vänta på detta matchreferat, men krafterna tog helt slut i går kväll och i dag har jag rest till hufvudstaden.

Det var ett stort Heidlös-gäng som var på plats i Lisebergshallen i går kväll. Förutom Sandra, som ville slippa matchen på grund av tidig utlandsresa i dag, var alla som kunde på plats. Det var laget: jag, Camilla, Karlsson, Maria, Linn, Rosander, Katta, Kajsa K, och på bänken var ledarstaben stark denna kväll. Coach, Gurra, Jess (som nu tagit bort gipset) och Malin satt avslappnat på bänken hela matchen medan känslorna kokade på planen. Det kan ha varit så att det var mest innanför heldragna det kokade, för jag hamnade ganska snabbt på någon slags aggressiv nivå. Jag var irriterad på att vi inte riktigt kom upp i normal standard i försvaret och jag var irriterad på mig själv för att jag inte riktigt fick tag på bollarna. Sedan var jag irriterad på domaren för att han var oengagerad och såg ut att vilja dra hem fortare än kvickt.

Maria var mycket het i början av matchen och om jag inte minns fel gjorde hon Heidlös fyra första mål. Vi ledde med 8-3 ett tag kommer jag ihåg, och i paus ledde vi med 12-6. Jag trodde kanske att det skulle lossna i andra halvlek, men det gjorde aldrig riktigt det. Vi gick ut på 5-1 i försvar till en början men det funkade inte heller riktigt tillfredsställande. Göteborgs KvIK har en ganska lurig skytt i nummer 2 som vi lät komma alldeles för nära och skjuta. Det var inga kanoner hon lossade av, men de var välplacerade.

Framåt producerade ändå alla tillslut, även om det var ovanligt många skott utanför målramen och fler felpass än vanligt (kan bero på det här med den uteblivna träningen...). Utan att ha exakta siffror skulle jag tro att Maria och Linn var våra främsta målskyttar denna kväll.

Segern skrevs till 22-14. Kanske inte den roligaste matchen att avsluta säsongen med, men va fasen, nu har vi vunnit fyran och kan inte göra annat än att blicka framåt.

Jag tänkte ta ett lagkort på seriesegrarna efter matchen, som ni kunde fått se, men då tyckte någon att det var dags att släcka lamporna i Lisebergshallen, så det får bli en annan gång...

Inga kommentarer: