10 september 2009

Otajmat Heidlös

Ja det blev ganska jämt i går i Alingsås som ni förstod av siffrorna. I alla fall i första halvlek. Heidlös försvarsinsats går väl inte till historien som en av de bättre för att uttrycka det milt, och framåt fick vi inte heller riktigt till det alla gånger. Alingsås målvakt i första halvlek spelade bra och vi ledde alltså bara med ett i paus.

I andra blev det bättre, i alla fall framåt, bakåt fanns fortfarande mer att önska - både av försvararna och målvakterna - men det var i alla fall bättre än i första.

Alingsås var inte alls dåliga, de sköt välplacerat, och de hittade sin linjespelare väldigt bra. Det ska bli väldigt kul att förhoppningsvis få möta sådana här lite bättre lag nu i trean. Tydligen tränar Alingsås fyra dubbelpass i veckan, och riktigt där ligger ju inte Heidlös som ni vet. Med endast tre handbollsträningar den här säsongen före matchen i går, och med ett antal nya spelare, är det inte konstigt att tajmingen inte fanns där alla gånger.

Kul att se alla nyförvärv in action. De passar in i Heidlös jättebra. Pillan genomförde matchen utan att få kramp i vaderna (som var hennes stora problem förra säsongen) - tänk vad det kan göra mycket att få komma till Heidlös.

Nästa vecka möter vi Sport. Det lär bli ännu tuffare än mot Alingsås i går. Tur att vi har ytterligare en träning i kroppen då.

Inga kommentarer: