19 september 2009

Bra uppslutning på AW

After work från klockan 17-23.30 i går. Vilka spelare som stannade kvar längst kanske ni kan lista ut vid det här laget, men jag kan avslöja att jag INTE var med i den skara som gick vidare efter Ritz. Ritz ja, bra plats för oss som ville prata och dricka, mindre bra för oss som ville äta. Kanske lite för fancy (och dyr) mat för hungriga handbollstjejer, men det slank ner ett och annat ostron, ett och annat laxspett, och lite löjrom. Och tillslut tror jag alla var nöjda och glada.

Matchen mot Sport vevades ett extra varv under kvällen, och vi var fortfarande förundrade över att de gröna inte sprang ifrån oss. Lisa drog fram kalendern och hittade en lämplig helg för lagfest också, dessutom började vi prata lite om en eventuell resa (självklart med handbollsinslag). Vi hann med en hel del viktigt under kvällen helt enkelt.

Mycket bra uppslutning på denna after work för övrigt. Jess och Sandra kom med magarna i vädret och till och med sådana som egentligen inte hann vara med dök upp - två gånger till och med (bra inställning Hanna!).

På torsdag träffas vi nästa gång, och då är det faktiskt sista träningen före seriepremiären.

Inga kommentarer: