12 oktober 2008

Bra motståndare, bra domare, bra match

Ibland är det verkligen kul att spela handboll - även i division 4. Matchen i dag var en sådan match. Malins kommentar på uppvärmningen, när hon tittade bort mot Lexby på den andra planhalvan, säger en del om våra motståndare. "Va bra de ser ut. Shit."

Så bra kanske de inte var, men de var ett riktigt bra division 4-motstånd som faktiskt kunde spela och skjuta. Dessutom var de inte gnälliga.

Domaren gjorde också matchen trevlig att spela. Jag hade nästan gett upp, men det verkar finnas hopp även för domarna i division 4! Hon var så bra att jag var tvungen att säga det till henne efter matchen.

Heidlös då? Trögstartade - som vanligt måste jag nog säga - och i paus ledde vi faktiskt bara med 12-6. Vi bestämde oss för att prata bättre i försvaret i andra halvlek, och det gjorde vi. Framåt trillade målen in från alla håll. Linn gjorde en strålande comeback och lekte in sju bollar. Den tjejen har fart under fötterna!

CP-kanten, som alla hatar, kommer folk att slåss för att få spela på efter den här matchen. Kajsa stänkte in ett par därifrån. Jess, Camilla och Karlsson satte också dit bollen. Med sådana lirare behöver vi inga vänsterhänta spelare.

Jag och Malin var faktiskt också helt okej. Målvaktsträningen i onsdags gjorde susen. Fem bollar vardera var vi nöjda med i dag.