20 april 2010

En liten knädiagnos

Det blev inte riktigt rätt med inställningarna på pulsklockan i går (det tar nog ett tag att lära sig) så jag fick hålla mig inom pulsintervallet 131-149, vilket innebar att jag fick sakta ner ibland för att den inte skulle pipa. Men jag var ju mest ute för att testa knäet så det gjorde ju ingenting. Knäet är väl inte i toppform, jag har återigen känningar i knävecket, och nu funderar jag på diagnosen. Jag har ansett mig själv vara något av en knäspecialist, men jag tror minsann att jag saknar en del kunskap om menisken. Jag tror att det är menisken som har fått sig en smäll, men nu undrar jag: Kan menisken "få en smäll" och ge smärta för ett tag UTAN att vara trasig? Det vore ju väldigt synd om den är trasig eftersom den var helt oskadd efter min korsbandsskada.

4 kommentarer:

Annika sa...

Jag har samma jag. Smärta i knävecket. Rätt mycket med. På det inte korsbandsopererade knäet. Tänkte att det skulle gå över av sig själv, men inser nu efter över två månader, att det inte lär göra det. Så jag antar att jag kör tills det går sönder helt.
Menisk är i alla fall vår sjukgymnasts diagnos.

Kajsa sa...

Då är jag kanske rätt ute då...

Hoppas inte att det går sönder helt för dig, utan att det blir bra i stället!

Anna sa...

Kajsa jag är redo när du är! Jag är ledig eller jobbar dagar nästa vecka så kan nog nästan när som. Sprang där i går och visst får man upp pulsen...ser fram emot att få plåga dig :)

Kajsa sa...

Vi hörs om detta, Anna! Och så ska det ju klippas också!