22 augusti 2008

Stjärnorna svettades

Känner att Heidlös första träning i onsdags måste uppmärksammas lite mer. Det är ju en ganska stor grej att få ta i den där kletiga bollen efter hela fem månaders uppehåll. Förut handlade det ju aldrig om fem månader, en på sin höjd, så därför var det riktigt nervöst att dra på sig grejerna i onsdags. Det gick väl efter omständigheterna bra för egen del i den varma Heidhallen - det vill säga jag tog mig därifrån utan nya skador. Förövrigt kan sägas att fotarbetet behöver jobbas upp, liksom stela baksidanlår-muskler. Men högerarmen var riktigt het och fick sig några hårda smällar.

Vi hade ett seriöst möte före träningen också. En av punkterna var om vi vill ha nya spelare till laget eller ej. Vi kom överens om att vi just nu nöjer oss med att tacka ja till en mittsexa som visat intresse. Niometersspelare har vi så att det räcker och blir över. Och nyförvärven inför i år på de platserna är inte fy skam. Karlsson, skytteligavinnare i tvåan ifjol, och Camilla, Heids lagkapten förra säsongen, ska nog kunna bidra...

Vi är väldigt nöjda med vårt lag och har alltså så gott som spikat truppen, därför tycker jag att elitserielagen bör respektera detta och sluta att dra i Heidlös spelare. Fatta - ingen i Heidlös vill spela i Elitserien. Så det så.

Inga kommentarer: