21 mars 2010

Sveriges bästa c-lag

Gedigen insats av Heidlös i Kungälv får man väl säga efter 21-målssegern. Jag, försvaret och anfallet fungerade i stort sett hela matchen. Och i dag var vi just Heidlös också, inga inlånade juniorer utan bara äkta Heidlösspelare som gärna visade att det är Heidlös som är Sveriges bästa c-lag och att den tappade poängen på hemmaplan bara var en otroligt stor miss i arbetet.

Jess erbjöd sig fortare än kvickt att börja matchen på bänken, men när Sara efter en kvart in i matchen fick lämna planen och i stället uppsöka toaletten, blev det ingen mer vila för Jess, eller någon annan heller för den delen. Sara sa tack och hej och lämnade matchen med en ansiktsfärg i samma nyans som Kungälvs tröjor (krya på dig!). Jess visade dock att hon är tillbaka i form, hade inga problem med tempot och kunde glädjas åt att skottarmen är tillbaka. Alla andra spelare gjorde också sitt till målskörden. Vi gjorde mål på kontringar, kombinationer, genombrott, avstämda skott, underarmsskott, hoppskott, kantskott, lobbar. Det fanns säkert något annat sätt vi gjorde mål på också.

Domarparet, speciellt den ena av de två, gjorde den bästa domarinsatsen jag sett den här säsongen. Kungälv kämpade på hela matchen och det var schyst spel - en trevlig match helt enkelt.

1 kommentar:

Karin C sa...

Grymt go vinst!
Ni är bäst!