03 december 2009

Sprang ifrån tillslut

Ingen vidare värst underhållning av något av lagen i Lundbystrand i dag. Heidlös tog i alla fall kommandot och släppte väl aldrig Warta riktigt nära. Vi började med att spela in bollen till Anna L på linjen och sedan kom målen både på Pillans kant och från niometer under första halvlek. Heidlös ledde med 8-14 (eller 9-14) i paus.

Sedan spelas nästan bedrövlig handboll och Heidlös försvarsspel når inte någon hög nivå. Som tur är står jag och mina stolpar i vägen för annars hade Warta kunnat krypa närmare eftersom vi inte producerar framåt. Men närmare än 10-14 tror jag inte Warta kom innan vi börjar att göra lite mål. Karin kommer också in och räddar när inte Wartaspelarna skjuter utanför, och under den sista kvarten lossnar det också framåt och vi får en del enkla bollar genom kontringar. Samtliga spelare gör mål (Karlsson, Pillan, Rosander, Sara, Katta, Lisa) men Anna L är matchens bästa målskytt på minst nio, kanske fler, mål när vi tillslut vinner med 25-12.

Värt att notera är att tre målvakter från Heids trupp som gick upp i elitserien (vilket år var det nu då) fanns på planen denna kväll. Jag och Karin och så Hanna Javinder i Wartas mål. Hanna återfinns nuförtiden oftast på niometer, berättade hon, och på så sätt får man väl anse att hon har kommit längst av oss alla.