06 september 2010

Morsor och annat

Som jag berättade var det fyra nya som testade på att träna förra veckan. Det var Kicki, Sofie, Carro och Fia. Jag tror alla tyckte att det var ganska roligt och jag hoppas att de kommer tillbaka nu på onsdag. Närmare presentation av dessa spelare lär komma, men med deras glada humör och meriter från bland annat Sävehof, Lugi och Eslöv är jag redan säker på att de kommer att passa in bra i Heidlös.

Från träningen kan också nämnas att två av våra nyaste morsor fanns på plats med sina nya Heidlösmedlemmar. Camilla stod och viftade med en orange handboll framför sin sötnos, och antagligen står lilltjejen i röd tröja på golvet om bara några år.

Vi rycker fortfarande i några trådar när det gäller truppen, men klart är nu att Emma inte återkommer till Heidlös efter sin korta sejour förra året innan hon stack till Irland. Hon väljer tyvärr i stället att vända mot ÖHK-hallen igen. Synd, synd, men vi önskar självklart Emma lycka till där, och det är väl inte helt osannolikt att vi stöter på henne på planen kanske redan nästa år.

Det var allt för i dag.

Inga kommentarer: